اینترنت اشیاء صنعتی(IIoT) و مدیریت منابع سازمانی(ERP): ترکیب قدرتمندی با استفاده از دادهها
همه نشانهها برای تولیدکنندگان ارائه میشوند تا دادهها را سریعا به تصمیم گیری برسانند برای اینکه بتوانند اطلاعات عملی را ایجاد کنند. هدف آن ایجاد تفاوت رقابتی قابل توجهی در مقایسه با رقبا میباشد. این کار هرگز نزدیکتر و حقیقی تر از زمان حال حاضر نبوده است زیرا تولید کنندگان از مزایای استفاده از دادههای ماشین و اشتراک گذاری آنها با یکدیگر آگاه شدهاند و نتایج آن را مشاهده میکنند.
تاثیر اینترنت اشیاء (IoT) – مصرف کنندگان و فراتر از آن
تاثیر اینترنت اشیا(IoT) برای مصرف کنندگان آشناست. دستگاههایی متصل مانند Fitbits که مسولیت نظارت بر تعداد اقداماتی که شما انجام میدهید، کیفیت خواب شما و تعداد کالریهایی که روزمره میسوزانید را بر عهده دارند. تلفنهای همراه، تحویل بسته ها را نشان میدهند و نشان میدهند که چه کسی زنگ درب را میزند. جاروبرقیهای روباتیک که در صورت نیاز فرش اتاق نشیمن را تمیز میکنند یا دمای اتاق و نور آن را با توجه به فعالیتهای انسان تنظیم میکنند و هیچ گونه ورودی از شخصی نمیگیرند و فقط از ماشین استفاده میکنند.
تأثیرات در دنیای صنعتی اهمیت بیشتری پیدا خواهند کرد و نوآوریهایی که تاکنون امکان پذیر نبودهاند را به ارمغان خواهد آورد.

اینترنت اشیاء صنعتی(IIoT) و مدیریت منابع سازمانی(ERP)
اینترنت اشیاء صنعتی(IIoT) – پلی به آینده
اینترنت اشیاء صنعتی(IIoT) به همراه سیستم مدیریت منابع سازمانی(ERP) پلت فرم لازم جهت ایجاد و به اشتراک گذاری دادهها در زمان واقعی را فراهم میسازند. با اتصال دستگاه، مانند کنترل کنندههای منطقی قابل برنامه ریزی (PLCها) و سنسورها، دادههای تولید با جزئیات زیادی به صورت دستهای بدون درز اطلاعات از طریق فضای ابری ارتباط پیدا میکنند.. در حالی که این دستگاهها اطلاعات را جمع آوری میکنند، این اطلاعات هنوز هم نیاز به یک زیرساخت نیاز دارند که به کاربران امکان دهد تا دادهها را به آن بسپارند و به سرعت آنها تحلیل کند. گزینه مدیریت منابع سازمانی(ERP) ابری این منابع لازم را فراهم میکند.
استفاده از دادههای حسگرها و دیگر منابع بزرگ داده کمک میکند تا کسب و کار تجزیه و تحلیل دادهها به سرعت و تصمیم گیری آگاهانه بهتری انجام شود. کسب و کارها میتوانند نظارت بهتری هنگام پرکردن موجودی، تقاضای فروش، جایگزینی قطعات داشته باشند، آنها میتوانند تقریبا هر فرآیند کسب و کار را برای کاهش هزینههای عملیاتی و نگهداری بهبود بخشند.
از مزیتهای اساسی زیرساخت دیجیتال، توانایی همکاری در طول فرایندهای طراحی درون تولید است. این رویکرد تیم پشتیبانی طراحی مجازی، تنظیمات محصول در سایت مشتری و دانلود طرحها به طور مستقیم به ماشین آلات را پشتیبانی میکند. اینترنت اشیاء صنعتی(IIoT) پلت فرم لازم برای برنامههای هوشمند جهت به اشتراک گذاشتن دادههای کسب و کار را فراهم میکند. این پلت فرم تاثیر قابل توجهی در تکامل اتوماسیون تولید برای کسب و کار را دارد.
هوش مصنوعی(AI)
وقتی دستگاه ها بدون مداخله انسان دادهها را به اشتراک میگذارند، تصمیم گیری هوشمندانه اجتناب ناپذیر است. گارتنر هوش مصنوعی(AI) را به عنوان روند تکنولوژی شماره یک در سال ۲۰۱۸ فهرست میکند، او همچنان اشاره میکند که توانایی افزایش تصمیم گیری، بازنگری مدلهای تجاری و تجدید نظر در مورد مشتری را دارد. گارتنر پیش بینی می کند که تا سال ۲۰۲۰، ۳۰ درصد از اعضای کنگره سازمانهای صنعتی(CIO)، هوش مصنوعی(AI) را به عنوان پنج اولویت سرمایه گذاری انتخاب خواهند کرد.
اگر شرکت شما در حال آماده سازی دادهها، ایجاد یکپارچگی و ایجاد مدل برای حمایت از حرکت هوش مصنوعی(AI) و اینترنت اشیاء صنعتی(IIoT) نیست، باید اولویتهای خود را دوباره باز نگری کنید.
اینترنت اشیاء صنعتی(IIoT) و خط پایین
ما شاهد مواردي هستيم که اینترنت اشیاء صنعتی(IIoT) قابليت در دسترس بودن دادهها، دقت و صحت را افزایش میدهد و مقدار زيادي از شفافيت را برای شرکت به ارمغان ميآورد.
این دسترسی به اطلاعات کسب و کار تاثیر قابل توجهی در پیش بینی، کنترل موجودی، خدمات به مشتریان خواهد داشت. تقریبا هر فرآیند با راهکارهای جامع مدیریت منابع سازمانی(ERP) همراه است.
تولید کنندگان بهبود عملکرد را با اتصال دستگاههای تولید به دادههای تولید مانند شمارش محصول، متغیرهای درجه حرارت، ردیابی خروجی کیفیت و هشدار انجام میدهند. مزایای بالقوه در زمان واقعی پیش میآید بخاطر همین اکثر تولید کنندگان امروز این کار را میکنند.
پیش بینی کردن همیشه یک فرآیند بی نظیر، زمان گیر و ناقص بوده است و میتواند با اطلاع رسانی اطلاعات موجود در فروش مستقیم به تولید کننده حذف شود. این تبادل اطلاعات به تولیدکنندگان اجازه میدهد تا از مدل تولید به موجودی به مدل سودآور انتقال دهند. تولیدکنندگان پس از آن میتوانند بر تولید محصولات تقاضای تقاضا تمرکز کنند و نیاز به موجودی در دست را کاهش دهند.
هوش کسب و کار که در آن زمان بر روی دادههای تاریخی معاملات قبلی برای حمایت از تصمیم گیری متکی بود، اکنون ابزاری برای نشان دادن واقعیت کنونی میباشد.
چه کسی رهبری میکند؟
مطالعه اخیر نشان میدهد که در جهان، در حال حاضر فقط ۱۶ درصد از شرکتها اینترنت اشیاء صنعتی(IIoT) و مدیریت منابع سازمانی(ERP) را متصل میکنند.
شما می توانید به درستی فرض کنید که این شرک ها رهبران تحول دیجیتال هستند، که فاصله بیشتری بین خود و شرکت های بازدارنده ایجاد میکنند تا ارزش سرمایه گذاری در تولید را درک کنند.
فناوری خبره قابلیت ارائه راهکاهارهای لازم جهت راهاندازی اینترنت اشیاء صنعتی(IIoT) با استفاده ازسیستم مدیریت منابع سازمانی(ERP) قو را دارد.
چالشهای کنونی
چالشهایی وجود دارد قبل از اینکه اینترنت اشیاء صنعتی(IIoT) تبدیل به یک عنصر در تولید شود.
امنیت کامپیوتری یک نگرانی مشروع است، زمانی که دستگاهها و محصولات متصل میشوند و دادهها را مبادله میکنند. یک سیاست سختگیرانه برای اسکن آسیب پذیری و بهترین شیوههای حفاظت از دادهها، نیاز حیاتی است. لازم است اطمینان حاصل شود که دادههای اینترنت اشیاء صنعتی(IIoT) با مدیران ارشد به اشتراک گذاشته شده و محدود به افراد نزدیک به سنسورهای ماشین در طبقه کارگاه نباشد.
معیارهای تجزیه یک مسئله است که باید حل شود. برای پیدا کردن چندین استاندارد و سیستم عامل در یک زنجیره ارزش شرکت، مشترک است. کشف داده ها در نظر گرفته شده است، زیرا بسیاری از تحقق ارزشها به ادغام با محصولات و خدمات شخص ثالث بستگی دارد.
حتی با این چالشها، مزایای برنامه ریزی مناسب و بهینه سازی سیستم برای استفاده کامل از مزایای اینترنت اشیاء صنعتی(IIoT) و مدیریت منابع سازمانی(ERP) غیرقابل انکار است.
بهترین سناریو زمانی است که نرم افزار مدیریت منابع سازمانی(ERP) با دادههای اینترنت اشیاء صنعتی(IIoT) بدون مداخله ی انسانی عمل کند. به عنوان مثال، دستگاههای صنعتی سنگین متصل میتوانند در استفاده از محصولات نهایی در زمینه نظارت کنند و در صورت نیاز، دستورات کار را به صورت خودکار انجام دهند. آنها میتوانند تکنسینهای مناسب را برنامه ریزی کرده و برنامههای تولید را براساس گزارشهای گشت و محاسبات کلی تجهیزات تنظیم کنند. این کار مشتریان را قادر میسازد تا از یک حالت “تعمیر پس از شکست” به حالت ترجیحی “تعمیر قبل از شکست” تغییر حالت دهند و کاهش احتمالی وقفه در تداوم کسب و کار را داشته باشند.
نقش مرکزی مدیریت منابع سازمانی(ERP) برای استفاده از اینترنت اشیاء صنعتی(IIoT)
نشانهها بسیاری برای تولیدکنندگان موجود است.
همانطور که ظهور راه حلهای فناوری پیچیده مدیریت منابع سازمانی(ERP) در قرن گذشته انقلابی در تولید بود، راه حلهای مدیریت منابع سازمانی(ERP)، استفاده از قابلیتهای غنی اینترنت اشیاء صنعتی(IIoT)، بازی را در قرن ۲۱ تغییر داد. تولیدکنندگان با بهره گیری از تواناییهای ذاتی فناوری مدیریت منابع سازمانی(ERP) با استفاده از ابزارهای یادگیری، قابلیت ارتباط بین ماشینها(M2M) و تجزیه و تحلیل دادههای بزرگ در اینترنت اشیاء صنعتی(IIoT)، بهترین نتایج را به دست خواهند آورد.
اینترنت اشیاء صنعتی(IIoT) و راهکارهای مدیریت منابع سازمانی(ERP) برای ارائه کارایی و صرفه جویی در هزینه ها و ارائه تفاوتهای رقابتی بیشتر با کمینه کردن انرژی در حال ظهور هستند. شرکتهایی که از تولید کنندگان فرایندهای کسب و کار از طریق اینترنت اشیاء صنعتی(IIoT) عقب بمانند ممکن است به عنوان پاورقیهای تاریخی به پایان برسند.
بسیار شبیه به تاسیس شرکت یک بار به دلیل سهم بازار و پذیرش مصرف کننده محصول، آنها به زودی متوجه میشوند خود را باید سریعتر، زیرکتر و نوآورانه نمایش دهند. که داستان احتیاطی برای هر تولید کننده است که میخواهد برای حفظ سهم بازار و برای باقی ماندن در این عصر عمل کنند.